De praktijk

De praktijk is 6 dagen per week geopend (ma-za), gevestigd in Den Haag – Leidschenveen en is rolstoeltoegankelijk. We behandelen ook kinderen uit Ypenburg, Nootdorp, Stompwijk, Leidschendam en Voorburg. De praktijk beschikt over een ruime en speciaal voor kinderen en tieners ingerichte oefenruimte met alle mogelijke materialen van knutsel en schrijfmateriaal tot aan een klimrek, trampoline en schommel. Buiten is er een speelveldje en veel stoepruimte zonder verkeer. In voorkomende gevallen is het ook mogelijk een kind thuis of op andere locatie te behandelen.

Merel Fontijn is gediplomeerd Kinderfysiotherapeut met een Master of Science opleiding in Kinderfysiotherapie en een HBO opleiding Fysiotherapie. BIG geregistreerd (BIG-nummer 89055177804) en opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Er wordt gewerkt volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Naast werkervaring met kinderen in de eerste lijn zorgverlening heeft Merel ook gewerkt in de tweede lijn zorgverlening in een kinderrevalidatiecentrum, een centrum voor lichamelijk en geestelijk gehandicapte kinderen en op een tyltylschool (school voor kinderen met een meervoudige handicap).

Beroepsgroep verplichte vermelding: “In de praktijk wordt gewerkt volgens de richtlijnen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). In geval van een klacht over de fysiotherapeutische behandeling dan is het de moeite waard om hierover te praten. Zodoende kan de kwaliteit van de zorgverlening verder verbeterd worden of eventuele misverstanden worden weggenomen. De praktijk volgt de klachtenregeling van het KNGF en een folder hierover ligt in de wachtkamer“.